Franska Chokladbiskvier

ca 25 st
Franska Chokladbiskvier
Betyg: 
0,0

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör ner äggvitorna i mandelblandningen.
  4. Klicka ut smeten på bakpappersklädda plåtar. Jämna till smeten och grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-12 minuter.
  5. Tillaga marsankrämen enligt förpackningens anvisningar. Rör matfett poröst och tillsätt lite av marsankrämen i omgångar.
  6. Tillsätt siktat florsocker, vaniljsocker och kakao. Rör till en smidig smet.
  7. Bred chokladkrämen lite toppigt över kakorna och låt dem stå kallt en stund. 
  8. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i ett vattenbad tillsammans med matoljan.
  9. Doppa krämsidan på biskvierna i chokladen och vrid dem så att överflödig choklad rinner av. Låt kakorna stå kallt.

 

 

Sök recept


Chokladrecept