Mini-biskvier

ca 30 st
Mini-biskvier
Betyg: 
0,0

Gör så här:

Vispa äggvitorna till ett lätt skum. Tillsätt mandelmassan och vispa till en smet. Klicka ut smeten på  en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor.

Grädda 8-10 minuter.

Ta ut plåten ur ugnen. Dra bort bakplåtspappret med biskvierna på och skölj plåten i kallt vatten. Dra sedan över bakplåtspappret på blöta plåten igen, så går det lättare att ta loss biskvierna. Lägg över dem på ett galler för att kallna.

Vispa ihop ingredienserna till smörkrämen. Bred krämen på undersidan av biskvierna så att krämen bildar en topp. Ställ biskvierna i frysen.

Smält chokladen i en skål över vattenbad. ta biskvierna ur frysen efter cirka 20 minuter och doppa sidan med smörkrämen i den smälta chokladen. Låt stelna i kylen och förvara kallt.

 

 

Sök recept


Chokladrecept