Minibiskvier

Portioner: 15
Ingredienser:
Recept med mandelmassa 150 gram mandelmassa
Minibiskvier
Betyg: 
0,0

Gör så här:

Fyllning

50 gram rumsvarmt margarin

3/4 dl florsocker

1 äggula

1 tsk vaniljsocker

2 tsk kakao

 

Garnering

100 gram mörk choklad

ev. körsbär

 

Sätt ugnen på 175 grader.

Riv mandelmassan och blanda med äggvitan. Klicka ut femkronorsstora toppar på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitt i ugnen i 10 minuter.

Lossa kakorna medan de är varma. Låt svalna.

Rör ihop margarin, florsocker, äggula, vaniljsocker och kakao till en jämn smet. Klicka på smeten toppigt på kakorna undersida. Ställ dem i frysen i en halvtimme.

Smält chokladen i vattenbad. Doppa snabbt toppen på kakan i chokladen och lägg på ett körsbär.

Förvara biskvierna kallt

 

 

Sök recept


Chokladrecept