Chokladrulltårta

15 – 20 bitar

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 3 msk kakao
  • 2 tsk bakpulver
  • 500 g Kesella kvarg jordgubb & lime

Gör så här
Sätt ugnen på 225°.

Lägg bakplåtspapper i en långpanna, 30×40 cm.

Vispa ägg och socker poröst.

Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver. Rör ner det i smeten.

Bred ut smeten i långpannan och grädda genast i mitten av ugnen 5–7 min.

Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper.

Ta bort pappret som kakan gräddats på och låt kallna.

Bred kvarg över kakan och rulla ihop.

Förvara i kylen.

Skär i bitar och servera med jordgubbar. Tips! Kan även frysas in och skivas halvtinad.